Eva Vandendriessche

Brabants Dal Advocaten

Identikit:

Naam: Eva Vandendriessche
Firma: Brabants Dal Advocaten – Avocats
Specialiteit: Burgerijk Aansprakelijkheidsrecht
Functie binnen BNI: Bezoekershost

eva-v

Bedrijfsactiviteit:

Het advocatenkantoor legt zich voornamelijk toe op het burgerlijk aansprakelijkheidsrecht: aansprakelijkheid voor het veroorzaken van een auto-ongeluk, als ouder voor de fouten van uw kinderen, als verhuurder, als huurder, als koper, als verkoper, aansprakelijkheid van bouwpartners (architect, aannemer, bouwheer), …

Het is belangrijk dat cliënten zo snel mogelijk en op een juiste manier worden geadviseerd en bijgestaan. In samenspraak met de cliënt wordt de strategie bepaald waarna de advocaat de eerste noodzakelijke juridische stappen zal ondernemen.

Ervaring leert dat de beste oplossing niet altijd via de rechtbank wordt bereikt maar dat een scala aan mogelijkheden voorhanden zijn. Het oplossen van een conflict kan bijvoorbeeld via een bemiddeling. Door haar erkenning als bemiddelaar kan Eva Vandendriessche, samen met de partijen, het geschil trachten op te lossen zonder een gerechtelijke tussenkomst. Wanneer een juridische procedure toch wordt opgezet, valt u terug op een arsenaal aan ervaring in procederen.

Kennis van zaken, transparantie en communicatie vormen de drie sleutelbegrippen in de aanpak van het advocatenkantoor. Het belang van de cliënt primeert steeds.

Contactgegevens:

Brabants Dal 7
1780 Wemmel

www.bda-law.be

Tel: +32 479 23 58 93