Stephanie Toye

ERA Immo Toye

Identikit:

Naam: Stephanie Toye
Firma: ERA Immo Toye
Specialiteit: /
Functie binnen BNI: /

stephanie-toye

Bedrijfsactiviteit:

Jouw thuis neemt een centrale plaats in je leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat jij je dus niet door om het even wie begeleiden. Je kiest voor een erkende makelaar die feilloos jouw behoeften en gevoelens aanvoelt en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan.

Bij ERA Immo Toye ben je hiervoor aan het juiste adres. Al onze medewerkers kunnen goed luisteren en jouw droom in een geknipte nieuwe woning omzetten. Je vastgoed doorgronden, zodat je het snel en vooral tegen de juiste prijs kunt verkopen.

Dat vraagt kennis van zaken, ervaring, permanente bijscholing en vise in de vastgoedsector. Maar vooral: voelen wat jij voelt als je “thuis” zegt.

Waarom kiezen voor Team Toye?

Uw huis verkopen is niet evident voor u, dat hebben de jaren ervaring ons geleerd. Het is een waardevol iets, vol herinneringen en mijlpalen, en we begrijpen dat. Wij helpen u hierbij graag en doorlopen samen met u het parcours van A tot Z. Hierbij zijn we vanaf het eerste gesprek recht doorzee, transparant en eerlijk met u. Want zo bouw je immers aan een vertrouwensrelatie. We willen graag dat u zich bij ons thuis voelt, en ten allen tijde bij ons terecht kunt als u met vragen zit.

Ons zevenkoppig team zet zich elke dag de volle 100% in om u de best mogelijke service aan te bieden. Dit resulteert er in dat we al 6x de prijs in ontvangst mochten nemen voor ‘Beste kantoor van België’. Ook behoren we tot de 10 beste kantoren van het land en kregen we een klantentevredenheidscore van 9,6 op 10.

Contactgegevens:

Prinsenstraat 24
1850 Grimbergen

www.era-immo-toye.be

Tel: +32 473 86 07 54