About

BNI Boomerang – BNI Vilvoorde (BNI staat voor Business Network International) is een zakelijke en internationale netwerkorganisatie die een gestructureerde omgeving biedt aan enthousiaste ondernemers. Het principe ‘geven loont’ is een kernwaarde die mee het succes bepaalt voor het genereren van meer omzet en meer business.

#Wherebusinessmeetsbusiness

BNI Boomerang werd opgestart op 12 februari 2015 in Vilvoorde. Elke donderdagochtend komt een groep van vaste leden samen om volgens een gestructureerde manier elkaars business te leren kennen en waardevolle aanbevelingen uit te wisselen. Sinds de start bouwde BNI Boomerang – BNI Vilvoorde een stevige reputatie uit met indrukwekkende cijfers. Onze leden gaven ondertussen ruim 5.600 warme aanbevelingen aan elkaar, samen goed voor een omzet van ruim € 7 miljoen!

>> BNI, succesvol zaken doen met een positieve mindset.

#Wherebusinessmeetspeople

Officenter Vilvoorde zet elke donderdagochtend om 6u30 de koffie klaar voor een vijfentwintigtal vaste leden en bezoekers uit de ruime regio rond Vilvoorde. Het bijzondere aan het BNI-verhaal is dat er per chapter slechts één persoon per beroepscategorie kan deelnemen. Het resultaat is een enorme diversiteit aan expertises, visies, skills en competenties die perfect complementair zijn. Leden werken op vertrouwen, wisselen inspirerende ideeën uit en introduceren BNI-collega’s in elkaars netwerk.

>> BNI, waar de ondernemer centraal staat.

#Wherebusinessmeetsfuture

Het is geen toeval dat BNI Boomerang wekelijks vergadert in het gebouw van Officenter in Vilvoorde. Een inspirerende omgeving die onze leden aanmoedigt om op lange termijn te denken en een ambitieuze businessblik te werpen op de toekomst. We zijn er rotsvast van overtuigd dat BNI positief uitstraalt naar de identiteit en het karakter van elke onderneming.

>> BNI, laat uw bedrijf groeien!