About

BNI Feniks (BNI staat voor Business Network International) is een zakelijke en internationale netwerkorganisatie die een gestructureerde omgeving biedt aan enthousiaste ondernemers. Het principe ‘geven loont’ is een kernwaarde die mee het succes bepaalt voor het genereren van meer omzet en meer business.

#Wherebusinessmeetsbusiness

BNI Feniks werd opgestart in 2022. Elke woensdagochtend komt een groep van vaste leden samen om volgens een gestructureerde manier elkaars business te leren kennen en waardevolle aanbevelingen uit te wisselen. BNI® is gestart in 1985 en is een beproefde zakelijke netwerkorganisatie. Onze leden zijn professionals die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit doen ze onder andere door zich te committeren aan onze voornaamste kernwaarde, Geven Loont®. Wekelijks komen er wereldwijd duizenden mensen samen, leden ontmoeten andere vertrouwde ondernemers om langdurige relaties op te bouwen en elkaar kwalitatief goede aanbevelingen te geven. Een lidmaatschap van BNI® geeft je onder andere toegang tot verschillende zakelijke trainingen en de mogelijkheid om te netwerken en zaken te doen met honderdduizenden BNI-leden wereldwijd.

>> BNI, succesvol zaken doen met een positieve mindset.

#Wherebusinessmeetspeople

In POC Humbeek staat elke woensdagochtend om 6u30 een stevig en lekker ontbijt klaar voor de vaste leden en bezoekers uit de ruime regio. Het bijzondere aan het BNI-verhaal is dat er per chapter slechts één persoon per beroepscategorie kan deelnemen. Het resultaat is een enorme diversiteit aan expertises, visies, skills en competenties die perfect complementair zijn. Leden werken op vertrouwen, wisselen inspirerende ideeën uit en introduceren BNI-collega’s in elkaars netwerk.

>> BNI, waar de ondernemer centraal staat.

#Wherebusinessmeetsfuture

We zijn er rotsvast van overtuigd dat BNI een positieve uitstraling verwezenlijkt naar de identiteit en het karakter van elke onderneming.

>> BNI, laat uw bedrijf groeien!