Wekelijkse meeting op woensdag

We zetten wekelijks onze ondernemers in de spotlight op onze “wekelijkse meeting“. Bezoeker ondernemers, BNI leden van andere chapters en de vaste leden van BNI Feniks uit de regio Humbeek, Vilvoorde, Grimbergen, Londerzeel, Meise, Wemmel of Groot-Zemst maken kennis met elkaar.  Deze meetings starten om 6u30 met een ontbijt en eindigen tegen 8u30!

Je neemt deel aan onze wekelijkse vergadering. Deze vergadering start om 7u00 stipt en je maakt kennis met de activiteiten van elk lid, hoe jij ze eventueel kan helpen maar vooral ook hoe zij jouw kunnen helpen met je onderneming. Breng zeker voldoende visitekaartjes mee (30-tal) en bereid een presentatie van jouw onderneming voor van ongeveer 60 seconden.

Op deze manier maak je kennis met de BNI Feniks leden uit Humbeek en omstreken en kom je gegarandeerd in contact met een groot aantal onderneemsters en ondernemers uit jouw regio. Je kan leuke gesprekken met interessante mensen voeren en nieuwe ervaringen en kennis opdoen over efficiënt netwerken. Wellicht  haal je er wel een interessante aanbeveling uit op dit uitzonderlijke netwerkevenement.

Inschrijven is een must! Dit doe je via onderstaande knop uiterlijk op dinsdagen, de betaling (volledig ontbijt) doe je meteen online. Erna ontvang je een bevestiging en 1 dag voor het event een herinnering met praktische informatie.

Ons evenement vraagt een kleine bijdrage van € 20 (btw incl.) per deelnemer waarvoor je zowel je eigen bedrijf kunt voorstellen als genieten van een uitgebreid ontbijt. Betalen doe je enkel online en de factuur word je na de meeting gemaild.

Agenda:

  • 06u30 – Ontvangst en netwerken met een hapje & een drankje
  • 07u00 – Presentatie wekelijkse BNI netwerk meeting
  • 08u30 – Einde wekelijkse BNI netwerk meeting
  • 09u00 – Einde Netwerk vergadering

Praktische info:

  • Plaats: POC Humbeek
  • Ligging: Meiskensbeekstraat 2 in 1851 Humbeek  Google Maps link

>> BNI, laat uw bedrijf groeien!